Plötsligt i Vinslöv

Ja då var det dags igen då, för mig björn att skriva ett litet "gästinlägg" som man kanske får uttrycka det . 
Det har ju hänt en hel del sedan jag skrev, inte bara för Milan utan oss alla som familj.
Vi har ju äntligen fått vårt hus som vi stormtrivs i ! Jag som är uppvuxen i en liten by en bit utanför Kristianstad , har väl alltid under ens uppväxt haft en del skit att säga om Vinslöv , mycket för handbollens skull givetvis. Men efter att ha sett "dokumentären" plötsligt i Vinslöv, fick man ju inte bättre tankar om den lilla hålan. Men jag trivs som fisken i vattnet :) har ju lärt känna många här , och är en väldigt bra by för att ha barn i och här finns allt man behöver. Nog sagt om det, Milan ja , Ojojoj vart ska man börja ? Ja han har verkligen tagit många kliv i utveckligen och det värmer i hjärtat !! Än så går han inte , men han kravlar och rullar fram, och det går snabbt nu ! Man har börjat märka hans personlighet mer, och att det kommer bli en liten busunge är jag helt övertygad om ! 
Som förälder så vill man ju gärna övertolka saker som ens barn gör, så om det är uttal som mamma eller pappa , eller vad man nu tror/vill höra , vilket vi alla nog gör inklusive mig själv :) 
Men det var en morgon för ett tag sedan när jag satt och gav honom gröt innan jag skulle bege mig till jobbet , som den lille killen både säger och tecknar lampa, inte klockrent men ett "bampa" och tecknet som han inte gör annars när han vinkar eller så !!! Ja jag är helt övertygad denna gången , visst nu har vi väl både tecknat och sagt lampa till honom en miljon gånger , men trodde aldrig i min vildaste fantasi att det skulle fungera ,eller ja åtminstone inte så snabbt . Jag var helt överväldigad , jag blev så lycklig , det gjorde hela min dag. Tänk att man kan bli så lycklig över en sådan sak:) 
Men det är väl kanske för att det inte är så självklart för Milan så pass tidigt att göra en sådan grej, nej då var jag väldigt stolt över våran fina kille :) 
Han har ju även fyllt 1 år, ja herregud !! Vart tar tiden vägen ? 
Julia har ju redan skrivit om hans alla sjukhusbesök på så kort tid , men han fick som sagt iaf vara frisk på sin 1:års dag :)
Om 1 månad så är det dags för mig att besöka sjukhuset, ska operera mitt knä som jag skadade i samband med en match tidigare här i mars . Ska operera dit ett nytt korsband och kommer efter det att få gå med kryckor ett tag . Det kommer vara väldigt jobbigt för mig , att inte kunna gå med Milan ordentligt , inte våga bära honom ner/upp för trappor osv.... Julia kommer en än gång att få dra ett tungt last här hemma . 
Men det är väl kanske tur i oturen att han inte kan springa runt själv än iaf :)

Nej nu för det räcka för denna 
gången , är ju en dag imorgon med :) 
På återseende. / Björn