Jag är så lycklig

Helt underbart lycklig är jag... Lycklig över att ha den familj jag har. Ingen som någonsin kan ha det så bra som jag har det känns det som! 

En mamma som bryr sig, ställer upp och som jag kan ringa när jag är ledsen, glad eller bara förvirrad. Tack för att du finns mamma! 

En pappa som kan få mig på så gott humör när jag behöver det och som ställer upp i alla väder. Tack Pappi! 

En bror och syster som är mina stöttepelare i livet! Tack för att ni är mina syskon. 

En farmor och en Rolle som alltid ställer upp för mig till 100% och hjälper oss med det vi behöver, tack för att ni är så fina! 

En mormor och morfar som bjuder på den bästa fikan och kaffet och håller vårt humör uppe! Stöttar och hjälper till med allt. Tack snälla ni! 

En farfar och Irina som finns där och hejar på oss. Tack så mycket! 

Farbror, morbröder och faster (med sällskap) som vi hittar på roliga grejer med och som man alltid kan luta sig till om det skulle vara något! 

En hel bunte med mina älskade kusiner som jag alltid har det bra med, ni är bäst!! 

Flera bästa vänner som man alltid vet var man har även om man inte setts på evigheter, ni vet vilka ni är! 

Sist men inte minst har jag min underbara Björn och min fantastiska son Milan som är det finaste jag har i livet, tack för att ni vill fortsätta livet med mig och Björn, du ska veta att jag är så tacksam över allt du gör. ÄLSKAR ER! 

Hoppas ni andra har en lika fantastisk familj som jag har! <3 Tyvärr kan ni inte se vad fina alla är då jag inte har bilder på alla men här kommer ett gäng! 















Inga seperkort Men många har ni ju redan sett på andra bilder :)