Allt från himmel till jord

Sådär ja då var det dags igen för mig (Björn) att skriva ett litet inlägg igen då.
Det har gått några veckor sen sist, har väl ändå hunnit hända en del tycker jag , vet väl inte riktigt vart jag ska börja:)
Det som känns väldigt skönt iaf är att vi båda nu åter igen spelar i vinslövs hk, nu när jag skrivit på för dom en än gång :) känns väldigt bra att få spela med grabbarna, trivs och har altid trivts väldigt bra !! 
Är glad för Julias skull som har kunnat börja träna lite mer nu när det gått en tid  efter förlossningen , inte för att hon behöver det men för att se hur glad hon blir av det :) 
Har ju även hunnit fira Julias student , som var en väldigt lyckad kväll trots en oroväckande mörk himmel som sedan öppnade sig helt , men slutade lagom till maten :) 
Jag visste redan sen långt tillbaka innan hennes student om vad jag skulle köpa i present, oj oj oj vad hon tjatade på mig ! Kanske lite dumt att säga att jag visste , men det gjorde det hela lite roligare med :) 
Ja när de väl började närma sig var hon bergis på att det var ett par Nike air Max hon skulle få, hon fick ett fallskärmshopp! 
Ska bli spännande att se :)
Har även hunnit med vår kära högtid midsommar , som var både bra och ganska tråkig på sitt sätt.
Att umgås med vänner och släkt och bara ha roligt är härligt , god mat och många skratt !!:)
Men sen finns där ju även dom som kan få en kväll som gick från att vara en fantastisk rolig dag till att vända och bara förstöra den på bråkdelen av en sekund . För er som känner mig så är jag aldrig den människa som vill någon något illa , utan snarare tvärt om! Och denna gången var det den goda gärningen som gjorde att man råkade illa ut! Hur som helst slutade kvällen på akuten med 7 stygn på näsan och ett blått öga ! ahh roligare kunde man haft de :/ 
Men ett tack till familjen Larsson uppe i röe som ställde till med en helt fantastisk dag/kväll iaf :)

Ja jag ska prata lite om vår lille gosse med , han gör sådana framsteg hela tiden , att få se den utvecklingen på ändå kort tid är fantastiskt , se han växa som människa , hans blick är så mycket mer med, ja det är en fantastisk känsla !! Milan och julia är de personer som jag håller kärast , vi har det oförskämt bra och lyckligare kan ingen vara ❤️ 
 
Ja det var väl det för denna gången:)
På återseende igen säger jag då! 
/Björn