Sovmorgon

Åhhh yes, idag fick minsann denna mamman sovmorgon till 09:30 och var då tvungen att väcka Milan för lite käk... Inte ofta det händer liksom ;) 
Anledningen till varför jag väcker honom när det gått fyra timmar är för att han nu sommartid har ätit lite dåligt och inte gått upp så mycket, men lång har han däremot blivit! :) 

Men om ca två veckor är det dags att gå till habiliteringen igen och träffa läkaren där. Hon ska kolla lite på Milan och se hur han har utvecklats och lite så. Samtidigt som det är spännande är det jävligt jobbigt också, för man får hela tiden en bekräftelse om hur mycke mer vi måste göra/gå igenom för att han ska utvecklas på rätt sätt både motoriskt och med tal och tänkandet! 

Hur som helst ska vi ta det ganska lugnt idag och bara göra några sysslor som att tvätta och plocka lite i lägenheten. Bildbevis kaaaanske kommer ;) haa får se om jag är så duktig som jag tänkt jag ska vara idag ;) men måste även plugga lite då jag ska göra min läkemedels delegering imorgon. Så att jag får ge läkemedel på jobbet. :) det ska bli fantastiskt roligt faktiskt!